Földrakéta vakond

TERRA-HAMMER FÖLDRAKÉTA

Árokmentes csőfektetés ø 45 – 300 mm (ø 1.75″ – 12″)

A TERRA-HAMMER földrakéta (vakond) rendkívül erős, nagyon pontos, valamint kevesebb elemből áll. KOK borítás kombi fejjel alacsony visszaütés, alacsony légfogyasztás és 3 év garancia a fődugattyúra. Általános hossz: 5 – 25 m (15 – 80 ft), nagyobb hosszúság esetén követhető KOK-LD adapterekkel.

TERRA-HAMMER T FÖLDRAKÉTA

T-verzió standard

Vakond hegesztett föld elmozdító fejjel. A T-modell vakondjai hegesztett földtoló fejjel rendelkeznek. A hosszanti barázdák oldalra tolják a talajt és lehetővé teszi az előrehaladást kemény talajban is. Ez a tulajdonság a kombi fejet (KOK) minden más lépcsős, kúpos vagy „korona” fejű földrakétához képest kiválóbbá teszi. A vágó- és bontóélek minden akadályt szétzúznak, függetlenül attól, hogy oldalról vagy szemből találkoznak. Továbbá a csillagvéső teszi a kombi fejet kivételessé, mivel minden akadályon áthatol. A hegesztett fej hosszú élettartamot biztosít, mivel nincs semmilyen mozgatható alkatrész, amely idővel elkopna.

TERRA-HAMMER TU FÖLDRAKÉTA

TU-verzió, univerzális modellek

Vakond univerzálisan cserélhető fejadapterrel. A TU modellek lehetővé teszik a fejadapterek könnyű cseréjét a munkaterületen. A vakondot nem szükséges felnyitni, valamint különböző fejadapterek állnak rendelkezésre.

TERRA-HAMMER TU KOK-LD FÖLDRAKÉTA

Nyomkövetővel ellátott TU KOK-LD verzió 

Az első elülső helymeghatározó rendszerrel rendelkező vakond.

A helymeghatározó KOK-LD fej adapter a TU modellnél egy lengéscsillapítóval ellátott elektronikus szondával rendelkezik. (LD = long distance/nagy távolság). Ez lehetővé teszi a vakond fejének pontos nyomon követését. Meg kell találnia a földrakétáját? Semmi gond! A cserélhető fejadapterrel a munkaterületen átalakíthatja jelenlegi földrakétáját nyomon követhetővé így, követheti a furat útját!

MINI FÖLDRAKÉTA

Rövid – de a standard vakondok szinte minden előnyével!

Mini vakond elérhető ø 55-105 mm (ø 2.16″-4.13″) átmérőben.
Ideális 10 m-es furatokig, aknából vagy zárt, korlátozott helyen való munkavégzésre.

KIEGÉSZÍTŐK

Hasznos kiegészítők földrakétákhoz

40 év tapasztalattal a hátunk mögött a leghasznosabb kiegészítőket ajánljuk a földrakétákhoz, így biztosan megtalálja a szükséges kiegészítőket!