Impresszum

A tartalomért összességében felelős:

SZIREXPRO KFT.
2115 Vácszentlászló,
Turai út 4/B.
E-mail: szirexpro@szirex.huszirex@szirex.hu;  info@szirex.hu
Tel./Fax: +36-28/349817

Képviseletre jogosult üzletvezető:
Szira Márton
tulajdonos ügyvezető

Bejegyzett bíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Bejegyzési szám: Cg. 01-09-306200
Adószám: 26179047-2-41
EU adószám: HU26179047

Gyártó és licence tulajdonos:

TERRA AG für Tiefbautechnik
Hauptstrasse 92
6260 Reiden
Schweiz
+41 62 749 10 10
office@terra-eu.eu

Jogbiztonság oldalainkon:

Az oldalakon megjelenő információk és anyagok, feltételek, meghatározások és leírások módosulhatnak. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai és elírások miatt. Az oldalainkon feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet. A főoldal, az oldalak, az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő; összes információ és képanyag, valamint a nevek, kifejezések, logók, grafikák szerzői és egyéb joga – ellenkező kikötés hiányában – a TERRA AG., valamint a SZIREXPRO Kft. tulajdona. Ezen védett eszközök oldalainkon való feltüntetése nem jelenti azt, hogy ezeket bárki más külön engedély nélkül használhatja. A védett eszközök jogosulatlan felhasználása törvénysértő.

A SZIREXPRO Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, ideértve korlátozás nélkül a közvetlen vagy a közvetett, speciális, esetleges következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a site-tal kapcsolatban

-vagy a site használatából,

-vagy a site használatra képtelen állapotából,

-vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, hibából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból, rendszer- vagy vonalhibából keletkeznek, akkor sem, ha a SZIREXPRO Kft.-t, vagy annak képviselőjét a lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták.

A SZIREXPRO Kft. honlapját mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül meglátogathatja, megismerkedhet termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

A regisztráció során Ön hozzájárul, hogy az önként megadott illetve a regisztráció használata során keletkezett adatát az Üzemeltető megismerje, kezelje, tárolja, üzemeltetéshez felhasználja.

Az Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy a hatályos jogszabályok szerint maximális jogi és műszaki biztonsággal kezelje a Felhasználók regisztráció során átadott és keletkező személyes adatait.

A Felhasználó személyes adatait az Üzemeltető  az értesítése és beleegyezése nélkül nem osztja meg senkivel, nem adja át és nem fedi fel külső szervezetek számára, kivéve ha arra jogszabály kötelezi.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogyan töröltethetik nevüket a marketing célú listákról.
Ügyfeleink bármikor fordulhatnak ügyfélszolgálatunkhoz annak érdekében, hogy nevüket töröljék ezen listákról.