Csőfektetés

Folyadék Rásegítéses Vízszintes Irányított (HDD) Fúrógépek

A TERRA-JET az ideális gép közüzemi vezetékek cseréjére. A TERRA rendkívül nagy teljesítményű HDD vízszintes irányított fúrógépeivel nagyobb termelékenységet érhet el, ami több profitot jelent.

HDD Munkaárokba Telepíthető Fúrórendszerek

A TERRA munkaárokba telepíthető fórógépeinek ereje és hatékonysága rendkívüli. Kompakt dizájnjának köszönhetően svájci mérnökeink egy kimagasló nyomó- és húzóerővel rendelkező gépet alkottak meg, amely alkalmas szűk helyen történő munkavégzésre.

Földrakéta

A hosszanti barázdák oldalra tolják a talajt és lehetővé teszi az előrehaladást kemény talajban is. A vágó- és bontóélek minden akadályt szétzúznak, függetlenül attól, hogy oldalról vagy szemből találkoznak. A csillagvéső teszi a kombi fejet kivételessé, mivel minden akadályon áthatol.

Acélcső Sajtolás

Föld alatti acélcsövek vízszintes sajtolása 3000mm átmérőig. A kos az acélcső mögött van. A talajviszonyoktól és az acélcső átmérőjétől függően akár 120m is lehetséges.

Irányított Szár Prés

A TERRA JACK irányított szár prés ideális házi bekötések és közutak alatti átfúrásokhoz szűk helyeken. Könnyű kialakításának köszönhetően akár az alagrosban vagy pincehelyiségben is használható.