TERRA-EXTRACTOR X 400 kábel törőfej

Kábel törőfej - 40 tonna

terra extractor x400 törőfej

40 Tonna a Maximális Teljesítményért

A TERRA-EXTRACTOR X 400 egy rendkívül hatékony és produktív kábel törőfej a kemény csövekhez. 25 LE Kubota Diesel motor hajtja a munka gyors elvégzéséhez, valamint biztosítja a tartósságot, hogy mindig készen álljon a következő feladatra. Az X 400 40–300 mm-es fővezetékeket legfeljebb 40 tonna húzóerővel cserél ki 215 bar nyomáson. Az új ø 355 mm-es csövek 150 m hosszúságig cserélhetők.
Ø 25,4 vagy 14 mm-es kábellel felszerelve az X 400 ideális régi csövek cseréjéhez öntöttvasból, gömbgrafitból, acélból, agyagból vagy PE / PVC-ből.

Kompakt kialakításának köszönhetően kisebb munkagödröt kell kialakítani az üzembehelyezéséhez, így időt időt spórolhat meg és maximalizálhatja a termelékenységet. Felhasználóbarát, moduláris felépítése megkönnyíti a kezelést, a beállítását és a szállítását.

kábel törés cső törés

Teljesen Automatikus Csőhúzás

A TERRA kábel törőfejjel történő csőtörés nagyfokú rugalmasságot biztosít. A TERRA EXTRACTOR X 400 elektromos távirányítóval van felszerelve. A kábeldobbal együtt a csőhúzás teljesen automatikusan működik a termelékenység növelése érdekében. A piacon kiemelkedő 145 m / órás húzási sebesség érhető el. Ez gyorsabb és hatékonyabb csőtörést biztosít.

kábel törőfej terra

Elülső Lemez és Elülső Doboz

A tartós előlap stabilizálja az X 400-at talajon. Minden törőfej és az új HDPE cső behúzható a 0,8 m hosszú elülső dobozba. Opcionálisan a TERRA hosszabb első dobozokat kínál. Ez megkönnyíti a szerszámok szétszerelését a gödörben.

terra kábeldob

Hidraulikus Kábeldob

A hidraulikus kábeldob biztosítja a kábel könnyű kezelését és kiküszöböli a kábelek visszarándulását. A húzóerő és a húzási sebesség az X 400-hoz igazítható. A termelékenység javítása érdekében akár 150 méternyi kábelt is feltekerhetünk vele. Ideális a TERRA-EXTRACTOR X 400 készülékkel a munkaárkok vagy aknák közötti munkavégzéshez.

terra extractor x400 csőcsere

Munkavégzés Munkaárokból

Kompakt kialakításának köszönhetően az X 400 csak nagyon kis munkaterületet igényel. Az X 400 több emelő szemmel van felszerelve, és könnyen leemelhető a munkaárokba. A tartós előlap stabilizálja a törőfejet a föld alatt. Minden törőfej szerszám és az új HDPE cső behúzható a 0,8 m hosszú elülső dobozba. Az opcionálisan a TERRA hosszabb első dobozokat kínál. Ez megkönnyíti a szerszámok szétszerelését a munkaárokban. Kompakt helyigénye minimális feltárást igényel, és a rendszer úgy van kialakítva, hogy időt spóroljon meg és maximalizálja a termelékenységet.

terra szerelőakna

Munkavégzés Aknától Aknáig

Az X 400 felszerelhető aknától-aknáig kerettel. Az X 400 egy 6 m hosszú oszlop tetején helyezkedik el. Aknából való munkavégzés esetén ø 800 vagy ø 1 000 mm belső átmérőjű aknából lehetséges. Menetes rövid csövekkel kombinálva nincs szükség ásásra. Okos megoldás a TERRA-tól.

Csőcsere Görgő

Csőcsere Görgős Vágófejjel

A régi acélból, gömbgrafitból, vasból vagy műanyagból készült csövek könnyen vághatók a speciális görgős vágófejekkel. Több aprító koronggal vannak felszerelve. A szecskavágótárcsák a helyszínen cserélhetők, és széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé.

Marógép

Csőcsere Statikus Marókkal

A régi acélból, agyagból vagy vasból készült csövek könnyen kivághatók a statikus 3 szárnyú marókkal. Minden kés rendelkezik egy központosító adapterrel. A 3 szárnyú marókkal akár a védőcsöveket is szétvághatjuk.

szorítóbilincs

Egyedi Szorítópofák

Négy hosszanti résszel ellátott (szabadalmaztatott) kábelbilincs garantálja a biztonságos érintkezést a húzókábellel, függetlenül attól, hogy a kábel új vagy piszkos-e. A főkapocs befogja a kábelt, amikor a két henger felfelé tolja a főkapcsot. A számláló bilincs feszültség alatt tartja a kábelt, amikor a két henger lefelé mozog, és a fő bilincs felszabadul.

terra extractor x400 motor

Erős Kubota Diesel Motor 25 LE

Az X 400 erős KUBOTA Diesel motorral van felszerelve. A robusztus és erőteljes motor akár 25 LE-t is kínál a maximális termelékenység érdekében. Gyors és erős fokozattal rendelkezik. A motor rendelkezik akkumulátorral az elektromos indítóhoz. Belső hidraulikus nyomásmonitorral rendelkezik. A hidraulikus nyomás nulláról a maximális nyomásra állítható elektromos távirányítóval. Tartós és megbízható. Nagy olajhűtőjének köszönhetően akár trópusi és nagyon forró éghajlaton is használható.

Műküdési Diagram

Felhasználási Területek

cső rehabilitáció
Cső rehabilitáció – használja az elérhető legkisebb görgős vágófejet
Szétszerelhető kábeltörő – munkavégzés pincéből indítva
Szétszerelhető kábeltörő – munkavégzés pincéből indítva
Cső rehabilitáció az X 400-al munkaároktól munkaárokig
Cső rehabilitáció az X 400-al munkaároktól munkaárokig
Cső roppantás – cső tágítás 40 tonnáig kábeltörővel
Cső roppantás – cső tágítás 40 tonnáig kábeltörővel
Dinamikus cső törés
Dinamikus cső törés
Cső rehabilitáció az X 300 C-vel munkaároktól munkaárokig
Cső rehabilitáció az X 300 C-vel munkaároktól munkaárokig
csőrehabilitáció rövid csövekkel
Csőrehabilitáció rövid csövekkel
Csőmegújítás rövid csövekkel az X 400-al aknától aknáig
Csőmegújítás rövid csövekkel az X 400-al aknától aknáig

Műszaki Adatok

TERRA-EXTRACTOR X 400

A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül módosulhatnak.

Húzóerő
400 kN (40 to) 215 bar-on
88’000 lbs (44 US tons)
Régi cső átmérője
Ø 40 – 250 mm
Ø 1.5 „- 10”
Új cső átmérője
Ø 355 mm – ig
Ø 14″ – ig
Cső törés hossz
125 m – ig
420 ft – ig
Termelékenység (sebesség)
 
 
80 l/perc fokozaton
145 m/h (2.4 m/perc)
475 ft/h (8 ft/min)
Max. működési nyomás
215 bar
3’300 psi
Szükséges olajmennyiség
80 ltr/perc
20 pgm
Húzó kábel
Ø 25 mm
Ø 0.98″
Kábel súly
3.1 kg/m
6.8 lb/ft
H x SZ x M (elülső dobozzal)
1.66 m x 0.60 m x 1.58 m
5.45 ft x 2 ft x 5.3 ft
Súly (kábel nélkül)
590 kg
1300 lbs