KEVERŐ ÁLLOMÁS MS 850E

Keverőállomás 2000 – 4000 liter

keverő állomás terra hdd fúrás

Keverőállomás MS 850E – Elektromos Hajtású Szivattyú

Az MS 850E folyadékkeverő rendszert úgy tervezték, hogy a lehető legjobb teljesítményt és hatékonyságot biztosítsa alacsony költségek mellett. A bentonittal használatos speciális tömítéssel ellátott, jól bevált keverő- és adagolószivattyú akár 850 liter / perc fúrófolyadékot kínál. Az MS 850E bármilyen méretű vízszintes irányott fúrórendszerrel használható.

keverő állomás mjs 850 e

Bentonit és Édesvíz Tartály

Az MS 850E kompakt kialakítású, könnyen telepíthető teherautóra anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. A keverőállomás felszerelhető egy vagy két tartállyal. Az első tartály a bentonit számára készült. A második tartályba pedig édesvíz tölthető. A TERRA 2 000 és 3 000 literes tartályokat kínál.

venturi pumpa

Alulnyomásos Tölcsér (Venturi Rendszer)

A vágókéssel ellátott nagy tölcsér megkönnyíti a munkavégzést a munkaterületen. A tölcsérben lévő vágókés szétnyitja a bentonit zsákokat. A 25 kg (55 lbs)-os bentonit zsákot elhelyezhető a tölcsér mellé. A venturi-csőnek köszönhetően az egész rendszerben nyomás van. A bentonitot a keverőegységbe szívja, így egyenlő eloszlású keveréket kapunk.

keverő berendezés szivattyú

Elektromos Hajtású Szivattyú

Elektromos hajtású szivattyú
Az MS 850E elektromos meghajtású. A keverő- és adagolószivattyúhoz 5,5 LE (4 kW) teljesítmény szükséges. A TERRA 15-20 kVA dízel áramgenerátort ajánl. Az elektromos szivattyú csendes és környezetbarát. Egy speciális kapcsoló lehetővé teszi az elektromos motor sima és csendes beindítását.