INDÍTÓ, FESZÍTŐ ÉS SZERVÍZ TARTOZÉKOK

Acélcső sajtolás tartozékok

tányérlemez

Tányérlemezek (Ø 800 mm-től)

Ø 800 mm csőátmérőtől speciális tényérlemezek elérhetőek. A tányérlemezek sokkal könnyebbek, mint a reteszelő rendszer. A karjai között lévő nyílások lehetővé teszik, hogy a törmelék az acélcső hátsó végén távozzon a sajtolás során. A nyomólemezek összekapcsolhatók nagyobb, rögzíthető ötközőgyűrűkkel.

acélcső sajtolás gyűrű

Ütközőgyűrűk (zárható rendszer)

A TERRA ütközőgyűrűk a sajtolási energiát a kosból egyenesen az acélcsőbe vezetik. Minden TERRA ütközőgyűrűnek van egy külső kúpja és egy csőütközője. A külső kúp illeszkedik az acélcső belsejébe. A csőütközők megakadályozzák a csapgyűrű túlhajtását. Ugyanakkor szintén megakadályozzák az acélcső „rázkódását”. A csőütköző a sajtolási energia 100%-át továbbítja.

365 mm vagy nagyobb belső átmérőjű acélcsöveknél a TERRA zárható rendszert használják. A TERRA reteszelő rendszer különböző ütközőgyűrűkből áll, amelyek mindegyike egymásra épül.

feszítő indító kiegészítő

Indító és Feszítő Kiegészítők

Az indítási eljárás során szükség van a TERRA-Kos acélcsőhöz feszítésére szolgáló feszítőtartozékokra. A láncot az acélcső és a racsnis feszítő összekapcsolására használják.

terra ram olaj

TERRA Olajozó és Speciális Olaj

A TERRA speciális olajat fejlesztett ki kosai számára. A magas viszkozitású és adalékanyagokkal ellátott szintetikus HD olaj -25 ° C-ig (fagyálló) működik, és biztosítja a TERRA-Ram hosszú élettartamát. Az olaj biológiailag lebomló.

terra ram alkatrész

Szerviz kiegészítők


Minden koshoz kínálunk:

Nagy teherbírású C-kulcs
Nagy teherbírású csavarkulcs
Szerviz alkatrész készlet
Szerszámkészlet

Mondja el nekünk a TERRA ram modelljét és sorozatszámát. Ezután azonnal kiszállítjuk a szerviz alkatrészeket.

Felhasználási Területek

Acélcső sajtolás HDD rásegítéssel
Acélcső sajtolás - függőleges alkalmazás
Dinamikus cső törés