falcon f5 lokátor helymeghatározó

Szélesfrekvencia tartomány: 0.33 – 0.75 kHz / 4.5 – 45 kHz

falcon f5 lokátor előnyök

A Falcon Technológia Összes Előnye

Az összes új DigiTrak Falcon + HDD helymeghatározó rendszert Önre gondolva tervezték. A DCI megkönnyítette és gyorsabbá tette a Falcon Technológia előnyeinek teljes kihasználását; Olyan fejlesztések, amelyekkel a csapatja gyorsabban megtanulhatja a kezelését, mélyebben fúrhat és több munkát végezhet el. A Falcon F5 + ideális vízszintes irányított fúrógépekhez, a TERRA-JET és a munkaárokba telepíthető gépekhez, mint a TERRA MINI-JET.

A következő előnyökkel rendelkezik:

  • Több mint 1000 frekvenciával
  • 55 m (180 ft) mélységig / 67 m (220 ft) adat
  • Több teljesítményű távadók
  • Sub-k ™ betonacél képesség
  • Furat folyadéknyomás adatainak közvetítése valós időben
falcon f5 lokátor digitrak

Könnyű Kezelhetőség mind a Profik, mind az Első Felhasználók számára

A vadonatúj Quick Scan-Pair gyorsabb, mint valaha, hogy a legtöbbet hozza ki Falcon rendszeréből. Három választható teljesítmény-móddal rendelkező többfeszültségű távadók az energia, az akkumulátor élettartama és az adatsebesség ideális egyensúlyához. Négy könnyen használható helymeghatározási mód létezik. A 0,1% -os pontosság lehetővé teszi a kritikus minőségű csővezeték- vagy csatornafuratok pontosságának fenntartását.

falcon f5 jelentés

Kövesse Nyomon a Jelentéseket akár Okostelefonjáról!

Az ügyfelek egyre inkább beépített digitális jelentéseket igényelnek a HDD fúrásokhoz. Az Integrált iGPS és Log-While-Drilling (LWD) funkciók lehetővé teszik a pontos és professzionális, beépített jelentések generálását GPS adatokkal. Az LWD mobil alkalmazás elérhető DDM Cloud előfizetéssel, mellyel a számítógépen használt szoftver összes funckióját használhatja kényelmesen a tenyerében. Gyorsan exportálhatja, szerkesztheti és elküldheti a beépített jelentéseket közvetlenül mobiltelefonjáról. Kizárólag a DigiTrak kínálatában kapható.

Műszaki Adatok

DIGITRAK FALCON F5+ LOKÁTOR

A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül módosulhatnak.

Szélesfrekvencia tartomány
0.33 – 0.75 kHz / 4.5 – 45 kHz
0.33 – 0.75 kHz / 4.5 – 45 kHz
Mélység tartomány
55 m
180
Adat tartomány
67 m
220